Nye klassikere til GOG

Bybyggertilhengere, romskipfans og rollespillere har mye å glede seg til.

Nettbutikken Good Old Games spesialiserer seg på å gi ut DRM-frie versjoner av gamle spill, oppdatert slik at de fungerer knirkefritt på dagens operativsystemer.

Nettbutikken annonserte en avtale med Electronic Arts, som har gitt dem retten til å relansere en rekke av spillgigantens klassikere.

Alpha Centauri er en av EA-klassikerne på GOG.

De har allerede lansert Sid Meiers mesterlige Alpha Centauri, Bullfrog-klassikeren Dungeon Keeper, de nyskapende og historisk viktige rollespillene Ultima Underworld 1 og 2, det Elite-aktige romskipsspillet Wing Commander: Privateer samt Crusader: No Remorse og Magic Carpet.

Nå har de tatt seg en liten pause med EA-utgivelser, og i går kom i stedet Gremlin-spillet Litil Divil, en artig sjangerblanding fra tidlig på nittitallet.

Men snart vender EA tilbake til butikken, og i et videointervju nevnte nettbutikkens PR-mann, Trevor Longino, bybyggerserien SimCity, flere spill fra Wing Commander og Ultima-seriene og spill fra Westwoods klassiske Lands of Lore-serie.

Longino bekreftet også at Good Old Games jobber for å sikre serier som Syndicate og System Shock, men at avtaler på disse ikke er i havn enda.

Siste fra forsiden