Nye konspirasjoner i Memento Mori 2

Mystisk pek-og-klikk-eventyr får oppfølger.

Eventyrspillet Memento Mori kom ut for et par år siden. Spillet startet med det som latet til å være et kunsttyveri, men under etterforskningen fikk de to spillfigurene Lara Svetlova og Max Durand gradvis avdekket en eldgammel konspirasjon, som så ut til å dreie seg om kilden til evig liv.

Nå er Memento Mori 2 på vei. Tysktalende land får spillet i løpet av årets fjerde kvartal, mens vi andre må vente. Spillet er under utvikling hos Bohemia Interactive-eide Centauri Production, og vil gis ut av dtp.

Litt av en bryllupsreise.

Lara og Max fant åpenbart tonen i løpet av det første spillet, for i det oppfølgeren starter er de på bryllupsreise i Sør-Afrika. Lara får imidlertid en telefon fra sin sjef hos Interpol, som ber dem undersøke et innbrudd i et museum i Cape Town. De kommer på sporet av tyven, og Max tar opp jakten på tyven. I biljakten som følger ender han opp med å kjøre utfor ei klippe, og bilen hans ender i havet. Kroppen hans blir aldri funnet.

Lara er naturligvis sønderknust, og reiser etter hvert tilbake til hovedkvarteret i Lyon for å jobbe. Men i hennes nyeste oppdrag finner hun stadig små spor som tyder på at Max fortsatt er i live.

Denne gangen loves vi tre spillbare figurer, som får utforske over femti forskjellige steder i løpet av historiens åtte kapitler. I tillegg til Sør-Afrika og Lyon går reisen blant annet til Finland og Chinatown i San Francisco.

Vi loves også en ny spillmotor som sørger for realistiske ansiktsuttrykk og avansert lys- og skygge. Men selv om spillet foregår i tre dimensjoner er det et tradisjonelt pek-og-klikk-eventyr.

Pressemeldingen forteller også at du ikke behøver å ha spilt originalen for å få glede av oppfølgeren.

Siste fra forsiden