Nye prosjekter fra Warren Spector

Deus Ex-mann Warren Spector har to nye prosjekter på gang hos studioet sitt.

Eurogamer har snakket med spilldesigner Warren Spector, som har fortalt dem at han har to nye spill under produksjon hos Junction Point Studios. Det ene av spillene utvikles i samarbeid med en "person du sannsynligvis har hørt om fra Hollywood", mens det andre bygger på en fantasiverden han skapte for 15 år siden, sammen med konen sin.

Warren Spector er en spilldesigner med sterke meninger om hvor spillindustrien bør ta veien, og han har lenge vært en profilert talsmann for stor valgfrihet og sterke historier i spill. For øyeblikket vil han ikke si spesielt mye om de kommende prosjektene sine, men han håper å kunne lette på sløret i løpet av de neste månedene.

Dessuten er han sikker på at når Junction Point kunngjør hva de holder på med, kommer folk til å bli både interessert og overrasket. Han forutser at mange vil tro at han har gått fra forstanden, noe som forhåpentligvis betyr at prosjektene hans skiller seg ut fra mengden.

Informasjon om Junction Point Studios finner du på selskapets nettsted. Spector snakket også om et av studioets kommende spill i desember, hvor han blant annet sa han håpet det ville forvirre folk som ønsket å putte spill i bestemte sjangere.

Siste fra forsiden