Flere romgrøss på vei

Nye prosjekter på vei

Skrekkspillet Dead Space får både filmatisering og etterfølgere.

I rommet kan ingen høre deg skrike, sies det. Men det kan de definitivt i kinosalene, så det er best å ha nervene i orden når Electronic Arts sci-fi-grøsser Dead Space blir film.

Hollywood-nettstedet Variety forteller at D.J. Caruso (kjent for Eagle Eye) vil stå for regien, og at filmen vil produseres av Temple Hill-partnerne Marty Bowen og Wyck Godfrey.

Variety skriver også at Electronic Arts jobber med "et andre og tredje spill i serien". Om et av spillene de refererer til er Dead Space: Extraction, som kommer til Wii senere i år, vet vi ikke. Det andre må imidlertid være en skikkelig Dead Space-etterfølger.

Teamet bak Dead Space jobber for øyeblikket med Dante's Inferno, som også får en filmatisering. Det tar nok med andre ord noen måneder før vi får høre noe offisielt om et eventuelt Dead Space 2.

Dead Space foregår som kjent på et gigantisk gruveskip i verdensrommet. Skipet har sendt ut nødsignal, og du er en av teamet som har blitt beordret til skipet for å undersøke. Med tanke på at spillet heter Dead Space sier det seg vel selv at det som møter deg ikke akkurat er noe hyggelig syn.

Les mer om Dead Space i vår anmeldelse.

Siste fra forsiden