Nye slåsskjemper entrer Smash Bros.-arenaen

Hvem vinner i kampen mellom Mii-ene og en engledronning?

Nintendo har avduket fire nye slåsskjemper til de kommende spillene i den populære Super Smash.-serien. Det var dessverre lite snakk om nye spillmodi, men japanerne kunne avsløre at man nå kan plassere seg selv inn i slåssespillserien.

Mii-figurene blir altså en del av bruduljene, slik at du personlig kan gi dine Nintendo-favoritter en real omgang juling.

Tre klasser

Spillgiganten lanserer tre ulike versjoner av Mii-ene i Super Smash Bros. til Wii U og 3DS, med sine individuelle styrker og svakheter. Brawler-typen foretrekker nærkamp og går løs på motstandere med bare nevene, mens Swordfighter-klassen kjemper med sverd. Til slutt har vi Gunner-typen, som kommer utstyrt med kanoner på armene, ikke ulikt Samus Aran eller Mega Man. Alle tre er sin individuelle figur i spillet.

Hver Mii-type kan velge fire av tolv spesialangrep hver gang de skal ut til dyst. Slik kan du skape en figur som passer til din unike spillestil. Dine virtuelle alter-ego er imidlertid ikke de eneste som vil kjempe for heder og ære.

Gudinnen Palentula, kjent fra Kid Icarus-spillene, skal også bli en del av den store slåsskampen mellom Nintendo-maskotter. Hun viser seg å være en meget kapabel utøver og kan bli et spennende tillegg til de kommende spillene.

Super Smash Bros. til 3DS lanseres 3. oktober, mens Wii U-versjonen lanseres rundt juletider i år.

Siste fra forsiden