Nye sprell fra Hector-gjengen

Folkene bak den frastøtende politimannen har avslørt tre nye prosjekter.

Strandlooper Animation er den nord-irske utvikleren bak fjorårets tremorsommeeventyr om politimannen Hector og hans jakt på tidenes mest irriterende terrorist. Etter at vi tok farvel med møkkabyen Clapper's Wreake i det siste spillet i Hector-trilogien har Strandlooper holdt seg stille om fremtiden. Nå har de endelig trukket sløret fra fremtidsplanene sine, og de involverer ikke bare ett spill, men tre.

Først ut er Thunder in Donford, som ifølge nettstedet Adventuregamers beskrives som en slags spirituell oppfølger til Hector. Her følger vi den paranoide lastebilsjåføren og konspirasjonsteoretikeren Trev Duvay, som legger ut på en «road trip» gjennom Storbritannia. Spillet skal inkludere både tradisjonell pek-og-klikk-spilling og andre typer gameplay.

Et av Strandloopers prosjekter.

Schrödinger's Cat er prosjekt nummer to, og som Adventuregamers påpeker er det tydelig inspirert av det kjente tankeeksperimentet til Erwin Schrödinger. Spillet gir deg rollen som en dimensjonshoppende kattesuperhelt som er både død og levende samtidig og nå skal nøste opp hemmelighetene om tid, rom, atomene og evigheten. Spillet beskrives som en blanding av hjernetrim, plattformspill og slåssespill.

Strandloopers siste prosjekt heter The Sirrush Conundrum, og beskrives som et episk hjernetrimspill som omhandler både internasjonal spionasje og de mørke sidene til mektige, internasjonale selskaper. Her får du rollen som James Newton Wellbeloved, en politisk aktivist som har sagt eller gjort et eller annet som tydeligvis har irritert noen mektige folk. Nå er det store pengesummer på hodet hans, og i løpet av hans flukt fra leiemordere og det som verre er vikles han inn i en merkelig konspirasjon som involverer alternativ arkaeologi og paranormale krefter.

Alle de tre spillene lages for Windows, OSX og iOS. For øyeblikket er planen å konsentrere seg om ett av spillene først, og så fullføre utviklingen av de andre senere. Noen planlagt utgivelsesdato har vi ikke fått.

– Dette er en spennende tid for Strandlooper. Vi har gjort store fremskritt gjennom utgivelsen av Hector-serien, og gleder oss til å utvide katalogen med flere spill for det samme generelle publikumet, sier utvikleren i en pressemelding på nettstedet sitt.

Siste fra forsiden