Nye Tomb Raider får flerspiller

Deus Ex: Human Revolution-gjengen står bak den ekstra modusen.

Forrige uke meldte Official Xbox Magazine at de satt på spennende kunnskap om flerspiller i Crystal Dynamics kommende Tomb Raider-spill. Nå har Eidos' nettforumleder Meagan Marie i en forumpost bekreftet at dette stemmer.

– Tomb Raider inneholder en flerspillerdel takket være hardt arbeid fra vårt talentfulle søsterstudio Eidos Montreal. De har jobbet hardt med flerspilleren mens vi har fokusert på alt som har med enspillerdelen å gjøre, forteller Marie i forumoppdateringen.

Akkurat hva slags type flerspiller det er snakk om forteller Marie ikke, men ifølge en tidlig oppføring på den britiske nettbutikken GAME.co.uk (via AllGamesBeta.com) for et par uker siden skal det dreie seg om lagbasert spill i flere modi.

Tomb Raider.

Forskjellige studio, forskjellige oppgaver

Eidos Montreal er et relativt nytt studio, men har allerede rukket å gjøre seg bemerket med lanseringen av Deus Ex: Human Revolution i 2011. Spillet fikk gode skussmål fra de fleste i spillpressen for sin tilnærming til den da komaliggende snikespillsjangeren.

Å la to forskjellige studio utvikle en- og flerspillermodus i spill har de siste årene blitt helt normalt. Noen nylige høyprofilseksempler er Medal of Honor fra 2010, der Danger Close utviklet enspillermodusen, mens DICE etter sigende skal ha satt sine arbeidsmaur på flerspilleren. Også i 2012s Spec Ops: The Line ble flerspillerdelen utviklet av Darkside, mens Yager fikk holde på med det de ønsket.

Les også: Sniktitt: Tomb Raider Les også: – Vi prøver å skape en moden opprinnelseshistorie

Siste fra forsiden