Flere nøtter for Banjo og Kazooie

Nye utfordringer

Rare er straks klare med mer innhold til Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts

I fjor dukket plattformheltene Banjo og Kazooie opp på konsoll igjen etter lang tids fravær. Xbox 360-eksklusive Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts skilte seg fra tidligere spill i serien ved å la spilleren bygge sine egne kjøretøy for å utforske og konkurrere.

Tidlig i mars hintet utvikler Rare om at de jobbet med nytt innhold til spillet, og nå har de annonsert tilleggspakken L.O.G.’s Lost Challenges. Her utfordres Banjo og Kazooie til å løse tolv nye utfordringer, og pakken inneholder også sju nye moduser for flerspilling.

Nøyaktig hva utfordringene går ut på og hva hva slags moduser det er snakk om sier pressemeldingen ingenting om, men pakken skal uansett være klar for nedlasting førstkommende tirsdag og koster 400 Microsoft-poeng.

Rare lover også noen bonuser til de som kjøper relanseringen av Banjo-Tooie på Xbox Live Arcade senere i vår. Ved å oppnå visse mål i Banjo-Tooie kan du låse opp sju ferdigbygde kjøretøy i Nuts & Bolts. Disse kjøretøyene er vinnerne av en designkonkurranse, og inkluderer en karusell og en mekanisk bille.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden