Bayonetta-studioet kjører på

Nye veier

Platinum Games har en rekke spill på vei, og snuser endelig på flerspiller.

Platinum Games er en forholdsvis fersk utvikler, og gav ut sitt første spill i fjor, men de er definitivt en gjeng med solid kompetanse. Kjernegruppa består nemlig av en rekke medlemmer av tidligere Clover Studios, som blant annet stod bak kritikerroste Viewtiful Joe og Ōkami.

Men selv om deres utgivelser, særlig Bayonetta og Madworld har høstet lovende kritikk, så har de mottatt refs for å satse lite på flerspiller.

Vanquish er et heftig tredjepersonsskytespill.

Heller ikke kommende Vanquish, som vi så på i sommer, vil ha en flerspillerdel. Nå ser det likevel ut til at studioet har snudd på flisa, og at det omsider blir mulig å nyte deres spill sammen med andre..

I et intervju med NowGamer forklarer sjefen for studioet nemlig at de har en rendyrket flerspillertittel i emningen.

– Vi har ikke kommer med en offisiell annonsering enda, men vi jobber altså med et digert flerspillerorientert spill for øyeblikket, i tillegg til en rekke andre hemmelige prosjekter internt. Men vent på annonseringen!

Vi gleder oss noe fryktelig til å se hva i alle dager gjengen pønsker på, både i forhold til flerspillerutgivelsen og de andre prosjektene, selv om utgivelsene nok ligger godt frem i tid.

Platinum Games' neste spill, Vanquish, kommer den 22. oktober. Ta en titt på vår Spillkalender for å se hva annet nytt høsten har å by på.

Siste fra forsiden