Nyheter for unikt romspill

I Artemis Spaceship Bridge Simulator får spillerne samarbeide om å kontrollere et romskip.

Er du en av mange Star Trek-tilhengere som gjerne skulle ha likt å prøve deg som offiser på broen til romskipet Enterprise? Har du i tillegg noen likesinnede venner? Da bør Artemis Spaceship Bridge Simulator være noe for deg.

Jeg vil være kaptein!

Dette er nemlig et romskipspill for opp til seks spillere, hvor alle får ulike roller på broen til et romskip. Det vil si at en spiller kaptein, en har kontroll over skipets våpen, en styrer kommunikasjon, en navigerer, og så videre.

Meningen er at man skal spille i samme rom, og at kapteinen skal gi muntlige kommandoer til sine medspillere. Men nettspilling støttes også.

Nå har utvikleren av spillet lansert en omfattende oppdatering. Den lar deg blant annet velge mellom fem forskjellige typer romskip, fra et lite rekognoseringsskip til et stort slagskip. Dessuten inkluderer oppdateringen en rekke smånyheter og endringer.

Hvis Artemis Spaceship Bridge Simulator høres spennende ut kan du kjøpe fullversjonen for cirka 240 kroner. Da får du lov å installere spillet på opp til seks maskiner for flerspillerøkter.

Siste fra forsiden