Nytt Call of Duty fra Neversoft

Tony Hawk-studioet skal jobbe med nytt spill i den populære serien.

Studioet Neversoft er kanskje mest kjent for sine ablegøyer med Tony Hawk-serien for omlag ti år siden. I det siste har de likevel kun holdt seg til den suksessrike, men overeksponerte Guitar Hero-serien, og har siden 2007 pumpet ut hele syv spill i plastgitarsjangren.

Nå kan det se ut som om studioet tar fatt på nye utfordringer. Game Informer har via NeoGAF snappet opp at studioets hjemmeside nylig ble oppdatert med en Call of Duty-logo, samt en tekst som veldig generelt beskriver hva studioet jobber med for tiden.

– Vi har bygget opp vårt team til å bli en gjeng med ivrige utviklere, og er nå klare for å jobbe med Activisions Call of Duty-franchise, lyder teksten.

Call of Duty: Black Ops II kommer i november.

Utvikleren leter tydeligvis også etter nye ansatte som skal jobbe med spillet. Neversoft søker etter alt fra brettdesignere til konseptartister og animatører som skal jobbe med det kommende førstepersons skytespillet.

Det er ikke kjent hvilket Call of Duty-spill Neversoft skal jobbe med, eller hvilke plattformer spillet blir å se på. Under årets E3-messe avduket Sony et kommende Call of Duty-spill til sin nye håndholdte konsoll, PlayStation Vita, men dette spillet skal lanseres allerede nå til høsten.

Vi fikk tatt en liten kikk på det kommende Call of Duty-spillet, Black Ops II under årets E3-messe, og det virker som om utvikleren Treyarch prøver å gjøre en del nye ting med serien. Spillet foregår både i den nærliggende fremtiden, i 2025, og i fortiden mot slutten av den kalde krigen, og lokker med en del nye funksjoner og omveltninger på den tradisjonelle kampanjestrukturen.

Les også: Sniktitt: Call of Duty: Black Ops II Les også: Er dette Irans svar på Call of Duty?

Siste fra forsiden