Nytt Counter-Strike i august

Valve har avslørt lanseringsdatoen for Global Offensive.

Valve fortalte tirsdag at den kommende revitaliseringen av Counter-Strike-franchisen dukker opp allerede 21. august, nesten tretten år etter at det originale spillet ble utviklet som en modifikasjon til Half-Life.

Counter-Strike: Global Offensive blir tilgjengelig for digital nedlastning på PC, Mac, PlayStation 3 og Xbox 360, og vil koste omtrent 100 norske kroner. Foruten å inkludere «oppdaterte versjoner av det klassiske Counter-Strike-innholdet», vil også spillet inneholde nye brett, figurer, våpen og spillmoduser.

Counter-Strike-serien er en av titanene blant førstepersons skytespill, og har opparbeidet seg en solid fanskare med sine mange år på baken. Dette skyldes først og fremst spillenes utrolige fokus på konkurransen mellom to lag, og til dags dato avholdes det fremdeles egne turneringer og ligaer, kun basert på Counter-Strike.

Med andre ord er det mange som har lagt ned mye tid i franchisen, og som stoler på at Valve ikke skuffer på sensommeren. Da braker det nok en gang løs med intense skuddvekslinger mellom terrorister og anti-terror-grupperinger, denne gangen på både PC, Mac og konsoll.

Les også: Valve annonserer ingenting nytt på E3
Les også: Sniktitt: Counter-Strike: Global Offensive

Siste fra forsiden