Nytt eventyr fra mannen bak Flashback

I Subject 13 må vi rømme fra et underjordisk laboratorium.

Microids

Paul Cuisset er mest kjent som skaperen av klassiske Flashback, men har jobbet med en rekke andre spill både før og etter plattformsuksessen fra Delphine.

Noen av de første spillene han var med å lage var eventyrspillene Future Wars, Operation Stealth og Cruise for a Corpse. Nå vender han tilbake til den sjangeren, med et spill som heter Subject 13.

Fanget fysikkprofessor

Det eneste bildet vi har fått fra spillet. (bilde: Microids).

I dette spillet får vi rollen som en fysikkprofessor som lever i ensomhet og bitterhet etter at forloveden hans ble drept. En dag snus imidlertid tilværelsen opp ned, når han våkner opp i et tilsynelatende forlatt underjordisk laboratorium. Her er han helt alene, men blir kontaktet av en mystisk stemme over høytaleranlegget.

Spillet foregår i tredimensjonale miljøer hvor spillerne må «finne, bruke og manipulere objekter» for å overvinne de mange utfordringene som møter professoren. Målet er ikke bare å rømme, men å finne ut hvorfor han har blitt fanget i laboratoriet i utgangspunktet.

Vi har ikke fått mer detaljert informasjon om hvordan spillet skal fungere, men utgiver Microids sier at de vil røpe mer om spillet snart.

Til Gamer.no har de også fortalt at spillet skal komme til Windows, Mac, iOS og Android, og at konsollversjoner er under diskusjon.

Flashback fikk forøvrig en nyversjon for ikke så lenge siden.

Siste fra forsiden