Ubisoft bekrefter nytt Flashback

Klassikeren blir gjenfødt i HD.

Det er en stund siden vi fikk de første rapportene om at nittitallsklassikeren Flashback skulle få en nyversjon, men nå er det bekreftet at spillet kommer PlayStation 3 og Xbox 360. Det er Ubisoft som skal stå for lanseringen, og VectorCell som står for utviklingen.

Flashback kom opprinnelig ut for 20 år siden, og var et plattformeventyr hvor handlingen ble sett fra siden. Du fikk rollen som Conrad, som var strandet på en fjern planet. I likhet med originale Prince of Persia benyttet Flashback seg av en teknikk som het rotoscoping for å sikre realistiske animasjoner, og i motsetning til plattformspill flest hadde Conrad et realistisk arsenal av bevegelser.

Spillet er kanskje mest kjent for sine vakre og eksotiske jungelmiljøer, men senere i eventyret fikk du blant annet utforske en futuristisk by og delta i et absurd reality-show.

Nyversjonen vil være trofast mot originalspillet, og handlingen sees fortsatt fra siden. Miljøene og figurene vil imidlertid gjenskapes i tre dimensjoner, takket være Unreal-grafikkmotoren. Vi loves også et glattere kontrollsystem og en mer infolverende handling.

I motsetning til mange andre nyversjoner av klassiske spill, er den opprinnelige hoveddesigneren, Paul Cuisset, fortsatt sjef for utviklingen. Han har fått med seg flere andre veteraner fra den nå nedlagte utvikleren Delphine, noe som forhåpentligvis lover godt for det nye spillet.

Les også: Klassiske Ducktales får nyversjon
Les også: Podkast: De beste nyversjonene

Siste fra forsiden