Nytt Gears of War avslørt

Seriens neste spill heter Gears of War: Judgment.

Microsoft kommer til å vise frem et nytt Gears of War-spill på sin pressekonferanse på mandag. Ifølge det amerikanske spillbladet Game Informer heter spillet Gears of War: Judgment, og kommer ikke uventet til Xbox 360.

Game Informer har fått se spillet, og det pryder to separate forsider for bladets juli-nummer. Forsidebildene viser kjente fjes som Damon Baird og Augustus «Cole Train» Cole, og begge har tilsynelatende blitt arrestert eller tatt til fange. Seriens hovedperson, Marcus Fenix, ser vi ikke noe til.

Dette er for øyeblikket alt vi vet om det nye spillet, men tidligere i dag bekreftet Epic Games at Bulletstorm-utvikler People Can Fly jobber med det nye Gears of War-spillet. Hvor mye av ansvaret de har fått er ukjent.

Vi regner selvsagt med å få massevis av detaljer om spillet på Microsofts pressekonferanse, hvor vi vil være til stede. Gears of War: Judgment er neppe den eneste nyheten Microsoft har på lager for E3. Vi har satt opp en egen E3-seksjon hvor vi vil publisere alt av intervjuer, sniktitter og nyheter fra årets E3-messe i California.

Les også: Anmeldelse: Gears of War 3
Les også: Meir Gears of War i vente

Siste fra forsiden