Nytt golfspill har uendelig med baner

The Golf Club lar deg lage baner selv, eller la datamaskinen lage dem for deg.

HB Studios

The Golf Club er et nytt golfspill for Windows, PlayStation 4 og Xbox One. Spillet skal lanseres i løpet av våren, men utviklerne forklarer at de vil fortsette å jobbe videre med produktet og lansere nye baner og funksjonalitet etter lansering.

Vi loves også et intuitivt kontrollsystem som skal være lett å bruke samtidig som de beste spillerne vil kunne ta hensyn til elementer som hvordan ballen ligger, hva slags terreng det er og til og med været.

Uendelig med baner

Et annet element utviklerne er stolte av er at spillet selv kan skape en uendelig mengde golfbaner som du kan spille på. Det tar visstnok kun fire klikk å skape en helt ny bane. Men det er også mulig å spesifisere flere detaljer om banen du vil datamaskinen skal lage, slik at du i større grad er sikret noe som passer deg.

Om du ikke stoler på datamaskinen kan du lage egne baner fra bunnen av, og når du redigerer en ny bane kan du plassere ballen hvor som helst og teste den. Utviklerne lover også å lansere nye objekter som spillerne kan bruke til å lage egne baner etter at spillet har kommet ut.

De har også laget en rekke baner som selges med spillet, og det blir selvsagt mulig å dele baner med andre spillere.

Flerspiller støttes selvsagt, og hver runde du spiller lagres på nettet slik at vennene dine eller andre spillere med omtrentlig samme rangering som deg kan spille mot ditt «spøkelse».

Du kan ta en titt på det offisielle nettstedet for mer informasjon. Golfspilltilhengere kan også glede seg til et nytt spill fra EA Sports – riktignok uten Tiger på forsiden.

Siste fra forsiden