Skogkrig i Midgard

Nytt land, nye nivåer

Neste Lord of the Rings-tilleggspakke selges som nedlastbart innhold.

Siden det ble lansert i 2007 har The Lord of the Rings Online blitt utvidet med en rekke gratistilleggspakker og en større oppdatering du måtte betale for. Nå har utvikler Turbine offentliggjort en ny ekspansjon som blir en mellomting mellom de disse to ytterpunktene.

Bilde fra forrige nettoppdatering

The Lord of the Rings Online: Siege of Mirkwood bringer krig og elendighet til Midgard. Herskeren i Dol Guldur har begynt å røre på seg, og onde krefter strømmer fram fra mørke Myrkskog. Den slags går ikke Midgards fri folk med på, og de går dermed til angrep for å rense skogen for ondskap og drive ut Saurons tjener.

Pakken lar deg utforske Myrkskog, prøve deg på hundrevis av oppdrag og kjempe mot en rekke nye beist. Den øvre grensen for erfaringsnivå økes fra 60 til 65, og den øvre nivågrensen for legendariske gjenstander økes til 60. I tillegg kan du lage og lede din egen battaljon med soldater.

Når du har nådd toppen og utstyrt deg kan du prøve å takle en serie nye labyrinter i Dol Guldur. Grupper på opptil tre personer kan besøke fangehullet, arenaen og stallen, mens de som greier å samle et seksmannslag får bryne seg på magikerens kammer. Den endelige utfordringen er en kamp for tolv personer mot Dol Guldurs nestkommanderende.

Siege of Mirkwood beskrives som finalen til tilleggspakken Mines of Moria. I motsetning til de andre nettoppdateringene kommer denne til å koste penger, nærmere bestemt 120 kroner. Pakken slippes i løpet av høsten.

Siste fra forsiden