Nytt Lotus-spill til GameCube

Kuju har akkurat kunngjort Lotus Extreme, et bilspill hvor du får sette deg bak rattet på både klassiske og moderne Lotus-modeller.

Lotus Extreme følger historien til Lotus-fabrikken, og lar deg kjøre alt fra de første Lotus-bilene som rullet ut av fabrikkene til superraske konseptbiler designet av dagens Lotus-designere. Totalt inneholder spillet 38 ulike biler. I motsetning til i mange andre spill med lisensierte biler kommer Lotus Extreme med en realistisk skademodell, noe som er en klar fordel i manges øyne.

Spillet vil komme med fem ulike spillmoduser: "Collection", "championship", "single play", "multiplayer" og "challenge mode". Noen detaljer om de ulike modusene er ikke kunngjort, annet enn at spillet lar opp til to spillere kjempe mot hverandre i flerspiller.

Ellers skrytes det av flott grafikk og spesialeffekter, en svært god fysikkmotor og en avansert kjøre-modell utviklet i samarbeid med Lotus sine testførere, samt det utviklerne kaller "revolusjonerende kontroller". Om Lotus Extreme leverer alt dette finner vi forhåpentligvis ut når det kommer på markedet.

Siste fra forsiden