Nytt Metal Gear Solid avslørt

Nytt Metal Gear Solid avslørt

Åpen verden-spill visstnok vist bak lukkede dører.

Metal Gear-skaperen Hideo Kojima har visstnok vist frem et nytt Metal Gear Solid-spill på et lukket arrangement i forbindelse med seriens tjuefemårsjubileum. Selv om Konami sannsynligvis ønsket å holde på hemmeligheten frem til de får stablet sammen en fullverdig annonsering av spillet, har små detaljer lekket ut på nettet.

Spillet skal ha fått navnet Metal Gear Solid: Ground Zeroes, og er et åpen verden-spill med en ny designfilosofi fra Kojima Productions. Her skal det nemlig ikke være noen «game over»-skjermer; blir du oppdaget vil ikke spillet avslutte. I stedet får du et nytt mål, nemlig å komme deg unna så raskt som mulig.

Ellers later det til at seriens sentrale snikefokus er det samme som før. I demonstrasjonen på arrangementet kravlet Snake rundt i mørket, unngikk lyskastere, drepte vakter og tilkalte et helikopter for evakuering.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes ble visstnok vist frem på en PC, men kommer også Xbox 360 og PS3.

Enn så lenge er det vi vet om spillet stort sett basert på Twitter-meldinger fra deltakerne på arrangementet, men spillbloggen Kotaku har også lagt ut et par bilder.

Vi er tilbake med mer informasjon når vi får en offisiell kunngjøring fra Konami.

Les også: Sniktitt: Metal Gear Rising: Revengeance
Les også: Anmeldelse: Metal Gear Solid: HD-Collection

Kommentarer (12)

Forsiden akkurat nå

Til toppen