Nytt Metal Gear Solid avslørt

Åpen verden-spill visstnok vist bak lukkede dører.

Metal Gear-skaperen Hideo Kojima har visstnok vist frem et nytt Metal Gear Solid-spill på et lukket arrangement i forbindelse med seriens tjuefemårsjubileum. Selv om Konami sannsynligvis ønsket å holde på hemmeligheten frem til de får stablet sammen en fullverdig annonsering av spillet, har små detaljer lekket ut på nettet.

Spillet skal ha fått navnet Metal Gear Solid: Ground Zeroes, og er et åpen verden-spill med en ny designfilosofi fra Kojima Productions. Her skal det nemlig ikke være noen «game over»-skjermer; blir du oppdaget vil ikke spillet avslutte. I stedet får du et nytt mål, nemlig å komme deg unna så raskt som mulig.

Ellers later det til at seriens sentrale snikefokus er det samme som før. I demonstrasjonen på arrangementet kravlet Snake rundt i mørket, unngikk lyskastere, drepte vakter og tilkalte et helikopter for evakuering.

Metal Gear Solid: Ground Zeroes ble visstnok vist frem på en PC, men kommer også Xbox 360 og PS3.

Enn så lenge er det vi vet om spillet stort settbasert påTwitter-meldingerfradeltakerne på arrangementet, men spillbloggen Kotaku har også lagt ut et par bilder.

Vi er tilbake med mer informasjon når vi får en offisiell kunngjøring fra Konami.

Les også: Sniktitt: Metal Gear Rising: Revengeance
Les også: Anmeldelse: Metal Gear Solid: HD-Collection

Siste fra forsiden