Ubisoft avduker Heroes VI

Nytt navn, ny utvikler

Det neste Might & Magic-spillet er kunngjort.

For en liten stund siden begynte Ubisoft å hinte om at de hadde en Might & Magic-relatert nyhet på gang, og det ble spekulert i alt fra et nytt Might & Magic-rollespill til et nytt spill i Heroes of Might & Magic-serien.

I forbindelse med spillmessen Gamescom har Ubisoft nå røpet hva det faktisk er de holder på med. De har nemlig kunngjort Might & Magic Heroes VI. Spillet er under utvikling hos Black Hole Games (mest kjent for Warhammer: Mark of Chaos), og kommer til PC i 2011.

Utenom den mildt sagt merkelige tittelendringen (nå er det plutselig MMH VI i stedet for HOMM VI) ser det nye strategispillet ut til være rimelig trofast mot sine forgjengere. Ubisoft lover «alle figurene og funksjonene som har gjort merkevaren til en suksess», samt flere nyvinninger.

Handlingen foregår 400 år før hendelsene i Heroes of Might & Magic V, og følger en blodig krig mellom engler og demoner. Men menneskene, under ledelse av spilleren, vil også ha en finger med i spillet når fantasiverdenen Ashans fremtid skal avgjøres.

Som før kan vi se frem til en blanding av strategispill og rollespill, hvor du får utforske store kart med heltene dine, bygge opp hærer og overta og utvide ulike typer byer. Når du så havner i krig får du taktisk kamp hvor du får kontroll over de individuelle styrkene i hærene dine.

Ellers loves vi flere valgmuligheter i kampanjen, og muligheten til å skreddersy opplevelsen takket være et nytt ryktesystem (hvordan dette fungerer er uklart). Det blir også mulig å dele innhold og konkurrere med venner via et nytt sosialt system.

Du kan lese hele kunngjøringen hos Voodoo Extreme.

Siste fra forsiden