Tilbake til Østfronten

Nytt Red Orchestra kunngjort

Det heftige krigsspillet Red Orchestra får endelig en etterfølger.

Det populære krigsspillet Red Orchestra: Ostfront 41-45 er et lagbasert, taktisk skytespill der handlingen foregår på Østfronten under andre verdenskrig. Nå er det klart at spillet får en etterfølger.

Red Orchestra: Heroes of Stalingrad har vært under utvikling i tre år, men har fortsatt ikke noen lanseringsdato. Utviklerne i Tripwire Interactive forteller at de ønsker å ta seg god tid med utviklingen, for å sikre best mulig kvalitet.

Red Orchestra: Heroes of Stalingrad tar oss tilbake til kamphandlingene i og rundt den sovjetiske byen Stalingrad. Slaget om denne byen var et av vendepunktene under den andre verdenskrigen, og handlingen foregår fra juli 1942 til februar 1943.

Det første Red Orchestra-spillet var kun fokusert på lagbasert flerspiller, og dette blir naturligvis også en viktig del av Heroes of Stalingrad. Tripwire har imidlertid også lagt til en omfattende enspillerdel denne gangen, og skryter av at Heroes of Stalingrad blir det første spillet i sjangeren som leverer en enspillerkampanje hvor man får spille tysk soldat.

Ellers loves avansert grafikk (ved hjelp av Unreal 3-motoren, kjent fra spill som Gears of War og Mirror's Edge), strømlinjeformet realisme, et stort detaljfokus og mulighet for samarbeidsflerspiller.

Utviklerne forteller at de vil gi ut mer informasjon om Heroes of Stalingrad i løpet av de kommende ukene og månedene. De har også lansert et forum for spillet, og et teaser-nettsted som får mer innhold om ikke lenge.

Tripwire jobber forøvrig også med zombie-spillet Killing Floor, som lanseres på Steam 14. mai.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden