Resident Evil 9

Nytt Resident Evil på vei fra Capcom

Sjefen for Resident Evil 7 tar styringen.

Illustrasjonsbilde tatt fra Resident Evil 7.
Capcom

Resident Evil 9 – eller hva nå enn seriens neste innslag skal hete – er offisielt bekreftet. Capcom avslørte at arbeidet med spillet er i gang under sitt sommershow denne uka.

Det var Koshi Nakanishi som delte nyheten om spillet mot slutten av sendingen. Nakanishi ledet utviklingen av Resident Evil 7, og tar nå føringen for grøsserseriens neste.

Under presentasjonen forklarte han at det ikke var lett å finne på en ny idé for Resident Evil. Etter hvert kom han imidlertid frem til en løsning, som han og teamet har stor tro på.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

– Vi lager et nytt Resident Evil. Det var veldig vanskelig å finne ut av hva vi skulle gjøre etter 7, men jeg fant det og for å være ærlig føles det som en stor greie. Jeg kan ikke dele noen detaljer riktig enda, men håper dere er spent på den dagen når jeg kan det, sa Nakanishi.

Vår anmelder lot seg både begeistre og skremme av Resident Evil 7, da det kom ut i 2017.

– Dette er en nådeløs skrekkorgie av et spill, som virkelig tærer på sinn og hjerte. Belønningen, i form av å komme til bunns i et gripende mysterium, er likevel mer enn stor nok til å heve dette spillet over utallige andre skrekkspill som kun eksisterer for å geleide spilleren fra det ene høylytte skremselet til det neste, konkluderte Øyvind Steinkopf Sund.

LES OGSÅ: Metroid Prime 4 ble vist frem for første gang »

Siste fra forsiden