Nytt retroeventyr fra Wadjet Eye

Primordia lanseres til høsten.

Det vesle amerikanske studioet Wadjet Eye Games har spesialisert seg på å gi ut klassiske pek-og-klikk-eventyr, ofte med retrografikk. Nå har de kunngjort sin neste utgivelse, som skal lanseres i løpet av høsten.

Spillet heter Primordia, og beskrives som et cyberpunk-eventyr satt til en mystisk fremtidsverden. Det har gått årtider siden menneskene eksisterte på planeten, og alt som er igjen er robotene de skapte. Robotene har skapt sitt eget samfunn, og bygd flere generasjoner med nye roboter. Men ikke alt er som det skal i robotenes verden.

Retrografikk.

Du spiller en robot ved navn Horatio, som ønsker å være fri og uavhengig. Han blir frastjålet sin kraftkilde, og må nå legge ut på en reise i ødemarken utenfor robotbyen Metropol, for å avdekke sin egen fortid.

I likhet med de fleste av spillene utgitt av Wadjet Eye, har Primordia et retropreg. Spillets grafiske stil minner mye om den mange husker fra Revolution-klassikern Beneath a Steel Sky.

Vi loves et strømlinjeformet grensesnitt, gåter som fokuserer på logikk og utforskning i stedet for prøving og feiling, over femti håndtegnede rom å utforske, en rekke distinkte figurer å forholde seg til og massevis av komplekse maskinerier.

Mer informasjon om Primordia, som utvikles av Wormwood Studios, kan du finne hos Wadjet Eye.

Les også: Anmeldelse: Resonance
Les også: Anmeldelse: The Blackwell Deception

Den første traileren.

Siste fra forsiden