Nytt SimCity avslørt

Detaljer og bilder har lekket i forkant av GDC.

For en måned siden dukket det opp indikasjoner på at SimCity og The Sims-skaper Maxis har noe nytt på gang, og nå er det så godt som bekreftet at det er et nytt spill i SimCity-serien.

forumet NeoGAF har det nemlig dukket opp både bilder og informasjon fra det tyske bladet GameStar, som har en artikkel om SimCity 5 i sitt nyeste nummer.

Nå feirer innbyggerne i SimCity 4, som dette bildet er fra.

Teksten bærer preg av å være automatisk oversatt, så den er ikke alltid like lett å forstå. Men det snakkes blant annet mye om en ny grafikkmotor og svært detaljert og dynamisk presentasjon, som skal gi et mye klarere bilde av det som skjer i byen din enn vi har sett i tidligere spill.

I tillegg vil spillet ha flerspillermodus, og alle verdens spillere skal være en del av et stort nettverk hvor de konkurrerer mot hverandre om ressurser og handelsavtaler. Andre spillere vil altså påvirke verden du lever i selv om du spiller alene.

Ellers trekkes det blant annet frem detaljer som at man endelig får mulighet til å lage veier med «runde» svinger og at innbyggerne blir smartere. Vi får utvilsomt mer konkret informasjon på GDC neste uke.

Ifølge teksten fra GameStar skal spillet lanseres i 2013.

Siste fra forsiden