Nytt skytespill fra skaperne av Brink

Extraction vil by på gratis flerspilleraction.

Koreanske Nexon vil gi ut det neste skytespillet til Splash Damage, den amerikanske utvikleren bak flerspillerkomponenten i det kommende Batman: Arkham Origins samt tidligere utgivelser som Brink og Wolfenstein: Enemy Territory.

London i ruiner

Spillet var tidligere kjent under navnet Dirty Bomb, men har nå fått det litt mildere navnet Extraction. Handlingen foregår i Londons gater, etter at et terrorangrep har gjort byen ubeboelig. Her kjemper leiesoldater om hemmeligheter skjult i ruinene – noen ønsker å ødelegge dem, og andre ønsker å få tak i dem.

De ulike leiesoldatene har forskjellige typer egenskaper, og i tillegg til tradisjonelle greier som skarpskytere og feltleger nevnes ting som konstruksjon og hacking. I selve kampene skal hvert lag få ulike mål, slik som å eskortere viktige personer gjennom ruinene.

Spillet vil være gratis å spille. På teaser-nettstedet loves vi at det skal være rettferdig og at man ikke skal kunne kjøpe seg til seier, men det gjenstår selvsagt å se hvordan mikrotransaksjonene vil fungere i spillet.

Ifølge nettstedet Polygon vil Nexon gi ut Extraction i Europa, Nord-Amerika, Australia og New Zealand. Det er ikke klart når spillet skal lanseres.

Les også: Anmeldelse av Brink

Siste fra forsiden