Nytt skytespill fra skaperne av Brink

Nytt skytespill fra skaperne av Brink

Extraction vil by på gratis flerspilleraction.

Koreanske Nexon vil gi ut det neste skytespillet til Splash Damage, den amerikanske utvikleren bak flerspillerkomponenten i det kommende Batman: Arkham Origins samt tidligere utgivelser som Brink og Wolfenstein: Enemy Territory.

London i ruiner

Spillet var tidligere kjent under navnet Dirty Bomb, men har nå fått det litt mildere navnet Extraction. Handlingen foregår i Londons gater, etter at et terrorangrep har gjort byen ubeboelig. Her kjemper leiesoldater om hemmeligheter skjult i ruinene – noen ønsker å ødelegge dem, og andre ønsker å få tak i dem.

De ulike leiesoldatene har forskjellige typer egenskaper, og i tillegg til tradisjonelle greier som skarpskytere og feltleger nevnes ting som konstruksjon og hacking. I selve kampene skal hvert lag få ulike mål, slik som å eskortere viktige personer gjennom ruinene.

Spillet vil være gratis å spille. På teaser-nettstedet loves vi at det skal være rettferdig og at man ikke skal kunne kjøpe seg til seier, men det gjenstår selvsagt å se hvordan mikrotransaksjonene vil fungere i spillet.

Ifølge nettstedet Polygon vil Nexon gi ut Extraction i Europa, Nord-Amerika, Australia og New Zealand. Det er ikke klart når spillet skal lanseres.

Les også: Anmeldelse av Brink

Dirty Bomb

Windows
Slippdato: Ikke fastsatt
Sjanger: Action
Utvikler: Splash Damage
Utgiver: Nexon

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen