Nytt Star Trek-spill på vei

Spock og Kirk er tilbake.

Den populære science-fiction-serien Star Trek får et nytt spill, i form av et actioneventyr for PC, PS3 og Xbox 360. Spillet, som rett og slett bare heter Star Trek, kommer neste sommer og utvikles av Digital Extremes (som også jobber med The Darkness II).

Star Trek blir et actioneventyr med fokus på samarbeid, hvor spillerne får rollene som Kirk og Spock, i deres forsøk på å hindre en «legendarisk fienderase» i å ta over galaksen.

Spillet skilter med en original handling skrevet av Marianne Krawczyk i samarbeid med Bob Orci og Alex Kurtzman, som er skribenter og produsenter på de nye Star Trek-filmene.

– Star Trek presser grensene for samarbeidsspill med et galaktisk eventyr som spillere og tilhengere aldri har opplevd. Utviklerne jobber tett med filmteamet gjennom hele utviklingen, og spillet vil garantert levere AAA-produksjonsverdier, variert gameplay og all den spenningen du forventer fra Star Trek. Dette blir den definitive Star Trek-spillopplevelsen, skryter Tom Lesinski, president for utgiver Paramount Digital Entertainment.

Vi har ikke fått flere detaljer om spillet, men det skal vises på årets E3.

Siste fra forsiden