Nytt Star Wars-spill til GBA

Nintendos Game Boy Advance-konsoll får et nytt Star Wars-basert actionspill senere i år.

Det er Ubisoft Montreal som utvikler det nye spillet kalt Star Wars Trilogy: Apprentice of the Force. Lanseringen av spillet er foreløpig satt til september i år, og skal samkjøres med utgivelsen av DVD-en med den klassike filmtrilogien som kommer ut rundt samme tid. Apprentice of the Force finner sted i den samme tidslinjen som de første Star Wars-filmene.

I et spill hvor mesteparten av handlingen ses fra et plattformperspektiv, skal du innta rollen som selveste Luke Skywalker. Gjennom spillets gang, som for øvrig også inkluderer å farte rundt i romskip og kjøretøyer, skal du stige i gradene hos den velkjente Jedi-ordenen. Målet er selvsagt å bli en ridder.

Som Luke vil du kunne bruke forskjellige kampteknikker slik som "Jedi Power Slash", "Force Push" og "Jedi Jump". Også den vesle roboten R2-D2 er med for å hjelpe spilleren mot målet.

- Star Wars er en flott franchise for videospill, da det er et spennende, rørende og rikt univers. Vi er glade for å ha "det beste" ved Star Wars på Game Boy Advance med Star Wars Trilogy: Apprentice of the Force. For alle filmtilhengere mellom 5 og 50 år, vil dette være den perfekte gaven og et "må-ha" for juletiden, sier Florence Alibert, markedsjef ved Ubisoft EMEA.

Apprentice of the Force vil også stille med flerspiller-muligheter, hvilket inkluderer et kooperativt modus, i tillegg til spiller-mot-spiller og "capture the flag".

Siste fra forsiden