Nytt tennisspill fra EA

Wii-spill får oppfølger til Xbox 360 og PlayStation 3.

EA Sports leverer sterke produkter innenfor fotball, hockey og golf, men på tennisbanen har de ikke preget markedet i stor grad, hvis man ser bort i fra Wii-spillet Grand Slam Tennis i 2009. Det er Sega og 2K Sports som dominerer, med spillene Virtua Tennis 4 og Top Spin 4.

Dette ønsker sportsgiganten å gjøre noe med, og forteller at en oppfølger til nettopp Grand Slam Tennis er på vei til PlayStation 3 og Xbox 360.

Eneste med Wimbledon-banene

Her kan man konkurrere i alle de fire prestisjetunge Grand Slam-turneringene, som altså inkluderer Wimbledon Championship, French Open, US Open og Australian Open. Målet er naturligvis å gå seirende ut av alle sammen gjennom en tiårig karrieredel.

På andre siden av nettet venter over 20 gamle og nåværende stjernespillere, som Roger Federer, Rafael Nadal, Björn Borg, Maria Sharapova og legenden John McEnroe.

Disse personlighetene vil oppføre seg i spillet slik vi kjenner dem fra virkeligheten, og de tilpasser seg også din spillestil. Så for å overliste motstanderen må du gjøre riktige taktiske og strategiske valg hele veien.

Følsomt kontrollsystem

I spillet kan du velge mellom et klassisk kontrolloppsett, eller et oppsett der du bruker høyrestikka for å få kontroll over presisjon, kraft og retning på alle typer slag. Det blir også gode muligheter til å gjenoppleve en rekke klassiske enkeltoppgjør fra Grand Slam-historien.

Du vil kunne bruke en såkalt «Photo Game Face»-funksjon når du lager din egen spiller, og det skal være rikelig med onlinemoduser.

Grand Slam Tennis 2 kommer i salg i løpet av 2012, kun for PlayStation 3 og Xbox 360. Spillet vil støtte PlayStation Move, men ingenting er sagt om Kinect.

Her er en fersk trailer:

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden