Krig i Korea

Nytt Theatre of War på vei

1C har kunngjort strategispillet Theatre of War 2: Korea.

Den russiske spillutgiveren 1C Company har røpet at de jobber med et nytt spill i den populære Theatre of War-serien med taktiske sanntidsstrategispill. Denne gangen tar de steget bort fra andre verdenskrig, og fokuserer på Korea-krigen.

Husker du M*A*S*H?

I Theatre of War 2: Korea får vi to forskjellige enspillerkampanjer. Den ene følger de nordkoreanske styrkene fra 25. juni til 20. august 1950, mens den andre følger amerikanernes styrker fra 15. september til 8. oktober samme år.

Som vanlig får vi et fokus på realisme og historisk korrekte enheter og situasjoner. Kampanjene skal være ikke-lineære og dynamiske, og dine handlinger vil påvirke hendelsene i fremtidige oppdrag.

I tillegg til kampanjene får vi en ny strategisk modus, der du flytter styrkene dine over hele den koreanske halvøyen. Her må du ta hensyn til ressurser som drivstoff og ammunisjon. Når styrkene dine kommer i kamp genereres oppdragene automatisk basert på den historiske situasjonen.

Ellers loves vi en rekke forbedringer, som ny landskapsmodellering (for korrekt simulasjon av infanterikamp), mengder av nye kjøretøy (inkludert helikoptre, som kan frakte infanteri), og et økt fokus på grupper fremfor individuelle soldater.

Theatre of War: Korea skal lanseres senere i år.

Siste fra forsiden