Nytt Train Simulator like rundt hjørnet

Drømmer du om å kjøre tog?

De togfrelste kan glede seg til 20. september. Da lanseres nemlig Train Simulator 2013 på Steam. Som navnet tilsier er dette et spill hvor du får kontrollere ulike, realistiske tog på en rekke linjer gjenskapt fra virkeligheten.

Nyheter denne gangen inkluderer full Steamworks-integrering for brukerskapt innhold, støtte for håndkontrollere, og samarbeidsspill hvor flere spillere kan teame opp for å løse oppdrag.

Ellers loves vi selvsagt både bedre grafikk og lyd, og noen nye ruter og tog. Disse er Sherman Hill-linjen med lokomotivene ES44AC, SD70M og SW10, München-Augsburg-linjen med ICE 3M Class 406 og London-Brighton-ruten med Class 377 Electrostar.

Hvis du allerede eier Train Simulator 2012 vil flere av de nye funksjonene automatisk legges inn i spillet ditt, men du blir nødt til å kjøpe Train Simulator 2013 (til redusert pris) for å få tilgang på de nye rutene og togene.

Den nye versjonen inneholder støtte for nedlastbare baner og tog for fjorårsutgaven, men utviklerne anbefaler at du tar sikkerhetskopi av alt ekstrainnhold du har kjøpt før Train Simulator 2013 installeres.

Du kan ta turen til seriens offisielle nettsted for mer informasjon.

Les også: Anmeldelse: Rail Simulator
Les også: Bitt av flybasillen

Siste fra forsiden