Nytt Warhammer 40,000-MMO er på vei

Kjemp om makten i det krigerske universet.

Games Workshop og Behaviour Interactive har annonsert Warhammer 40,000: Eternal Crusade. Dette vil være et massivt flerspillerspill basert på det blodige fantasy/science fiction-universet der mennesker, rom-orker og mystiske eldar er låst i en endeløs krig.

Vi har ikke fått så mange detaljer om spillet enda, men det kommer til Windows-baserte PC-er, samt PlayStation 4 og Xbox One. Du får velge mellom ulike raser fra det populære universet, og kjempe i massive kampsituasjoner. Målet skal være å ta kontroll over en hel planet, og ifølge annonseringen på spillets nettsted vil det være opp til miljøet rundt hver fraksjon å bestemme hvordan de skal gå frem for å nå målet.

Spillet beskrives som et tredjepersons nettrollespill med en vedvarende verden der resultatene av spillernes handlinger blir stående. Presentasjonen på nettstedet virker passende dyster.

Warhammer 40,000: Eternal Crusade skal etter planen komme mot slutten av 2015.

Forsøk nummer to

Dette er ikke første gangen noen har annonsert et massivt flerspillerrollespill basert på Warhammer 40,000. For noen år siden presenterte spillutgiveren THQ sitt Warhammer 40,000: Dark Millennium Online, som skulle være et svært ambisiøst spill. Men ettersom utgiveren slet mer og mer med økonomien ble ambisjonene nedskalert, og spillet skulle i stedet tilby en «oppslukende enspiller- og flerspilleropplevelse over nett.»

Men tidligere i år gikk THQ konkurs, og utviklerstudioet bak spillet ble nedlagt. Vi har ikke hørt noe mer om Dark Millennium siden.

Les også: Turbasert Warhammer 40,000-strategi
Les også: Warhammer møter amerikansk fotball

Siste fra forsiden