Nytt wipEout til NGP

Den nye Sony-konsollen får fartsgalskap i spillform.

wipEout er en av Sonys mest tradisjonsrike serier, og det nytter naturligvis ikke å lansere et nytt spillformat uten å ha et wipEout-spill på gang. Nå har Sony kunngjort wipEout 2048 for sin neste håndholdte konsoll, og som vanlig bys vi på actionfylt racing med futuristiske svevefartøyer.

Spillet finner sted noen år før «handlingen» i det første wipEout-spillet, og lar oss oppleve den tidlige delen av F-3600-ligaen. Spillet skal skilte med ti originale baner, inkludert en satt til fremtidens New York. Vi får også stikke innom Altima VIII.

Som seg hør og bør med et spill i denne serien, loves vi lekker grafikk og massevis av fartsfølelse.

Spillet ser også ut til å få en PS3-versjon, fordi en av tingene Sony skryter av er at eiere av NGP (eller hva den nå heter) og PS3 vil kunne spille mot hverandre. Dermed blir spillet det første som tilbyr flerspiller på tvers av formatene på Sonys nye konsoll.

Ifølge Eurogamer, som har tatt en titt på wipEout 2048, blir det en lanseringstittel for konsollen. Vi regner med å finne ut når den dukker opp på markedet i løpet av årets E3-messe, som er rett rundt hjørnet.

Siste fra forsiden