Nytt Wizardry til vesten

Den tradisjonsrike rollespillserien får nytt spill på PSN.

Wizardry-serien er en av tidenes lengstlevende spillserier. Det første Wizardry-spillet ble skapt av kanadiske Sir-Tech i 1981, og serien fikk totalt åtte spill på PC. Wizardry ble også populært i Japan, og der har serien levd videre etter at Sir-Tech la ned utviklervirksomheten sin etter utgivelsen av Wizardry 8 i 2001.

Det ferskeste Wizardry-spillet heter Labyrinth of the Lost Souls, og det er nå bekreftet at spillet kommer til vesten. Dette vil amerikanske Xseed Games sørge for. PlayStation 3-spillet skal lanseres til våren, og utgivelsen vil skje på PlayStation Network.

Labyrinth of the Lost Souls er et førstepersons rollespill hvor du må utforske labyrintaktige grotter og huler, med en gruppe på opp til seks eventyrere. Spillets verden er bygd opp av usynlige ruter, og du beveger gruppen din fra rute til rute omtrent som i de første Might & Magic-spillene og Westwood-klassikerne Eye of the Beholder og Lands of Lore.

Vi loves fem forskjellige raser å velge mellom, åtte forskjellige klasser, over 120 forskjellige typer monstre og håndtegnet grafikk.

Spillet kom opprinnelig ut på den japansle utgaven av PlayStation Network i 2009. Ifølge GameSpot fikk det nylig en butikkutgivelse, sammen med oppfølgeren Torawareshi Bourei no Machi. Det er ikke klart om denne kommer til vesten ved et senere tidspunkt.

Forhåpentligvis er ikke Wizardry: Labyrinth of the Lost Souls like brutalt som de første spillene i serien.

Siste fra forsiden