Nytt zombieangrep i april

Dead Island: Riptide har fått lanseringsdato.

Zombiespillet Dead Island ble en overraskende stor suksess da det kom ut i fjor høst, etter lang tids utvikling. Nå har oppfølgeren, Dead Island: Riptide, fått lanseringsdato.

Hvis du befinner deg i USA eller Canada kan du krysse av 23. april på kalenderen. Resten av oss må pent vente noen dager til, for for spillet slippes 26. april utenfor Nord-Amerika. Spillet kommer, i likhet med sin forgjenger, til Xbox 360, PC og PS3.

Det blir selvsagt mulig å forhåndsbestille spillet, og som vanlig loves de som ikke bryr seg om å vente på anmeldelser og brukerreaksjoner noen ekstra godsaker. Disse vil være avhengig av hvor du forhåndsbestiller, og utgiver Deep Silver vil komme med mer informasjon om sine ulike forhåndsbestillingstilbud snart.

Nei, vi er ikke lei av zombier.

I Dead Island: Riptide har de overlevende fra Dead Island kommet seg helskinnet bort fra den en gang så vakre tropeøya Banoi. Dermed trodde de at zombiemarerittet hørte fortiden til. Men der tok de selvsagt feil. En tropisk storm senker skipet deres, og de må søke ly på en ny øy. Den heter Palanai, og stormen har ført til at store deler av øyen har blitt oversvømt. Det verste er imidlertid at uværet ser ut til å ha tatt med seg zombieviruset fra Banoi, og Palanais innbyggere har blitt forvandlet til vandøde. En ekte Frankenstorm, med andre ord.

I likhet med originalen er Riptide et førstepersons action/rollespill med åpen verden-elementer og mulighet for samarbeidsspill. I tillegg til originalens fire overlevende får vi nå tilgang på en ny figur, med egne evner og egenskaper. Dessuten loves vi å måtte hanskes med dynamisk vær, og en rekke nye typer muterte zombier med spesialegenskaper. Om du har fullført originalspillet kan du forresten importere originalfiguren din i oppfølgeren.

Du kan stikke innom spillets offisielle nettsted for å lese mer om Dead Island: Riptide.

Les også: Zombiespillet DayZ har blitt et fenomen
Les også: Anmeldelse: Left 4 Dead 2

Siste fra forsiden