Nyversjonen av det enestående Outcast er gratis på PC

Oppdatert: Tilbudet er over.

Som de har for vane å gjøre har teamet bak Humble Bundle lansert et nytt gratistilbud i nettbutikken sin. Frem til klokken 19:00 den 24. november kan alle som ønsker sikre seg et gratis eksemplar av science fiction-eventyret Outcast: Second Contact. Riktignok er det noen haker ved tilbudet.

Outcast - Second Contact lar spillere utforske en fremmed verden kalt Adelpha.
Bigben Interactive

For å få spillet må du abonnere på Humble-butikkens nyhetsbrev. Det gjør du ganske enkelt ved å trykke på den grønne «Get the Game»-knappen på butikksiden for Outcast: Second Contact. Så snart spillet er i din besittelse står du fritt til å avbryte abonnementet når som helst.

I motsetning til de fleste av butikkens gratistilbud får du ikke utdelt noen Steam-nøkkel. I stedet kan du laste ned en DRM-fri versjon, men det må skje før 19:00 den 29. november. Deretter er muligheten til å laste det ned borte for godt.

– Noe helt for seg selv

Outcast ble opprinnelig lansert i 1999, til svært positiv kritikk. Flere år senere fant noen ut at et slikt produkt måtte gjenopplives, og resultatet var Outcast: Second Contact – som kom til PC, PlayStation 4 og Xbox One i november 2017.

Som originalen tar nyversjonen for seg historien om den amerikansk marinesoldat Cutter Slade. I rollen som Slade sendes spillere til en parallell verden, der alt selvfølgelig går galt og man på heltemodig vis blir nødt til å redde dagen.

Vår anmelder lot seg begeistre av relanseringen, og roste spillets verden og mystikk.

– Selv 20 år etter at det kom ut finnes det fortsatt egentlig ingenting som ligner helt på Outcast. Med sin egne unike stil og sjarm gir det oss en troverdig fremmed verden, full av mysterier. Riktignok overlater det mye til spilleren, men desto mer imponerende er det at det klarer rettferdiggjøre sine egen nådeløshet i lengden, skrev Aleksandar Jekic.

Likevel mente han HD-versjonen av Outcast fra 2014 gjør seg hakket bedre enn Second Contact.

Sulten på andre gratisopplevelser?
Rollespillet Path of Exile får snart en ny utvidelse »

Siste fra forsiden