Nytt Total War på E3?

Og rykter om OL-spill

Ryktene sier at Creative Assembly jobber med både Total War og OL-spill.

Strategispillene i Total War-serien er fortsatt svært populære, og det overrasker nok ingen at Sega-eide Creative Assembly jobber med et nytt spill i serien. Dette skal avdukes på E3, ifølge en kilde nettstedet Voodo Extreme har snakket med.

En oppfølger til Rome hadde ikke vært å forakte.

Kilden skal også ha fortalt at det nye spillet skrur tiden tilbake noen hakk, og dropper kruttvåpen til fordel for seriens mer tradisjonelle arsenal. Det åpner selvsagt for en oppfølger til Rome eller Shogun, eller kanskje et spill basert på et annet imperium fra oldtiden (Hellas, for eksempel).

Dette er imidlertid ikke det eneste ryktet som går om Creative Assembly. Eurogamer har nemlig snust opp informasjon om at det australske studioet deres jobber med et sportsspill, basert på OL i London i 2012.

Australia-studioet til Creative Assembly stod bak strategisfiaskoen Stormrise, så det er kanskje like greit om de konsentrerer seg om en annen sjanger. Sega har ikke kommentert artikkelen, men Creative Assembly har selv lagt ut en twitter-melding hvor de sier følgende:

– Bare for å bekrefte, vi jobber fortsatt med Total War og planlegger ikke å bli sportslige.

Siste fra forsiden