Omvendt tårnforsvar i Anomaly 2

11bit avslørte sitt mystiske prosjekt.

For et par uker siden prøvde polske 11bit Studios seg på en uvanlig forhåndsbestillingskampanje for å promotere sitt neste spill. På det tidspunktet ville de ikke si hva de jobbet med, bare at det var deres største og beste spill til dags dato. De som tok sjansen på å forhåndsbestille spillet uten å vite verken navn eller sjanger fikk det for halv pris.

Nå er kampanjen over, og studioet har røpet at deres kommende spill er en oppfølger til det kritikerroste Anomaly: Warzone Earth. Anomaly var et slags omvendt tårnforsvarsspill; du kontrollerte en liten hærstyrke som du måtte navigere gjennom et nettverk av ruter forsvart av fiendens forsvarsstillinger, og hvis du ikke tenkte nøye over sammensetningen av den vesle styrken din ble den raskt skrapmetall.

Teaser-film fra spillet.

Menneskeheten sliter

Handlingen i originalen foregikk kort etter at utenomjordiske maskiner hadde landet på jorden, og din jobb var å sette en stopper for invasjonen. Nå ser det dessverre ut som seieren i originalspillet var forgjeves. I Anomaly 2 har romrobotene ødelagt eller overtatt store deler av kloden vår, og menneskehetens siste rest lever i mobile konvoyer som stadig flyttes for å unngå å bli lokalisert og utslettet. Din jobb er å lede en slik konvoy, og slå tilbake.

Utviklerne lover en rekke nyheter, slik som muligheten til å forvandle kjøretøyene dine til tobeinte «mechs» med ulike egenskaper, vakker grafikk og en intens og taktisk enspillerkampanje hvor avslutningen du får er avhengig av valg du har tatt underveis i spillet.

Dessuten vil de gi oss en ny flerspillermodus hvor den ene spilleren må bygge forsvarstårn for å ødelegge menneskenes styrker, og den andre må komme seg gjennom forsvaret for å ta knekken på hovedbasen.

Anomaly 2 kommer til Windows, OSX og Linux i løpet av årets andre kvartal, og utviklerne planlegger en betatest før lansering. Mer informasjon kan du fine på spillets offisielle nettsted.

Les også: Anmeldelse av iOS-versjonen av Anomaly: Warzone Earth
Les også: Artikkel om fem nedlastbare perler, inkludert PC-utgaven av Anomaly: Warzone Earth

Siste fra forsiden