One Piece Odyssey

One Piece Odyssey er et nytt rollespill basert på den populære tegneserien

Kommer til PC, PlayStation og Xbox i 2022.

Bandai Namco

Den japanske tegneserien One Piece fyller 25 år i 2022. I den forbindelse har Bandai Namco og utvikler ILCA – kjent for Pokémon Brilliant Diamond og Shining Pearl – avduket et nytt rollespill satt til det fargerike universet.

Annonseringstrailer for One Piece Odyssey.
Bandai Namco

Eventyret skal hete One Piece Odyssey, og i en pressemelding forklarer Bandai at lansering er planlagt senere i år. Spillet kommer til PC, PlayStation 4, PlayStation 5 og Xbox Series X/S.

Se den første traileren for One Piece Odyssey til høyre.

Ny historie

One Piece Odyssey plasserer spillere i skoene til Monkey D. Luffy og hans stråhattvenner. Gjengen blir fanget i en storm og ender opp på en mystisk øy. Her er det monstre å grisebanke og hemmeligheter å oppdage, alt i håp om å komme seg trygt av gårde igjen.

For å blidgjøre fansen har Bandai jobbet tett med serieskaper Eiichiro Oda i løpet av utviklingen. Sammen med ILCA har de skapt en original historie, med helt nye figurer og fiender som ikke har dukket opp tidligere i One Piece-universet.

Produsent Katsuaki Tsuzuki forteller mer om spillet.
Bandai Namco

– Vi har gått sammen med ILCA Inc. og har jobbet hardt i samarbeid med Eiichiro Oda for å skape et flott eventyr satt i One Piece-verdenen, i et spill som vi håper vil overgå spillernes forventninger, uttalte produsent Katsuaki Tsuzuki.

Et intervju med Tsuzuki – som du ser til høyre – inkluderer noen få glimt av spilling, men ellers har Bandai vist lite av hvordan spillet vil fungere.

LES OGSÅ: Ubisoft jobber angivelig med nytt Prince of Persia og en Immortals Fenyx Rising-oppfølger »

Siste fra forsiden