Nye kamper ved Østfronten

Operation Barbarossa kunngjort

Operation Barbarossa er et strategispill som minner litt om Panzer General.

I forrige uke kom det frem at Ubisoft var i ferd med å lage et nytt spill i den klassiske Panzer General-serien. Det nye spillet deres ser imidlertid ut til å ha et helt annet gameplay enn klassikerne, og i tillegg kommer det kun på Xbox 360.

Strategispill for kjennere.

PC-spillere med gode minner fra Panzer General kan imidlertid glede seg til Operation Barbarossa: The Struggle for Russia, et nytt spill fra den amerikanske strategispesialisten Matrix Games. Dette spillet benytter seg av den samme turbaserte og heksagonfokuserte stilen Panzer General i sin tid gjorde.

Spillet starter i juni 1941. Tyskerne invaderer Sovjetunionen med 153 divisjoner, og gjennom to tyske og en sovjetisk kampanje får du oppleve hele "operation barbarossa", altså kodenavnet tyskerne gav til invasjonen av Sovjet.

Spillet kommer med over 150 forskjellige enheter med 47 forskjellige oppgraderinger. Dessuten loves vi interaktive 3D-miljøer, et visuelt værsystem (som påvirker det som skjer), samt funksjoner som muligheten til å ødelegge og reparere infrastruktur og festningsverker.

Når du er ferdig med spillets tre kampanjer kan du også skape dine egne brett ved hjelp av spillets innebygde redigeringsverktøy. Mer informasjon finner du hos Matrix Games.

Siste fra forsiden