Crysis 2 i New York

OPM sier så

Vesener fra det ytre rom angriper New York.

Til nå har skytespillene i Crysis-serien holdt seg i friske og fargerike jungelomgivelser, men nå kan det se ut til at disse blir byttet ut med asfalt og betong i New York.

49 grunner til å eie en PSP Go. Spennende.

Official PlayStation Magazine har nemlig twitret et bilde av forsiden til mars-nummeret sitt, og her er det nanodrakten fra Crysis 2 som preger bildet.

Under overskriften Crysis 2 står følgende: Romvesener invaderer New York? Ikke noe problem. Skyt dem i filler med Nanosuit 2.0.

Crysis 2 ble offisielt kunngjort i fjor sommer, og kommer til Xbox 360, PC og PS3. Utgiver Electronic Arts valgte på det tidspunktet å ikke røpe detaljer om spillet.

– Utviklingen av Crysis 2 markerer nok et skritt videre for studioet vårt. Dette er ikke bare det neste spillet i Crysis-serien, men det første vi utvikler for konsoll og det første som kjører på CryEngine 3, fortalte Cevat Yerli fra utvikler CryTek i en pressemelding.

Vi er selvsagt tilbake med mer informasjon om dette etterlengtede spillet når mer konkrek informasjon begynner å dukke opp.

Siste fra forsiden