E3 2019 - Ori and the Will of the Wisps

Ori and the Will of the Wisps ser fremdeles helt fantastisk ut. Se den nye traileren

Oppfølgeren til det vakre 2D-actioneventyret har også fått en lanseringsdato.

Noe av det Microsoft disket opp med i løpet av sin E3-konferanse dette året var en fersk trailer til 2D-actioneventyret Ori and the Will of the Wisp. I traileren får vi etter alt å dømme se en rekke sjefskamper. Hovedpersonen, ånden Ori, havner blant annet i kamp med en kjempeedderkopp, en gigantisk ulv og et slags sjømonster. På slutten får vi, som i traileren fra fjoråret, se hovedpersonen flakse avsteds på en ugle.

Traileren avsluttes med lanseringsdatoen 11. februar 2020. Spillet kommer fortsatt, som ventet fra en andrepartsutvikler, kun til Windows og Xbox One.

Les også: Her er programmet for E3 2019 »

Vakkert og retro

Av spill som sverger til eldre former og kanskje ikke har de største budsjettene, var nok forgjengeren Ori and the Blind Forest et av de mest suksessfulle fra denne spillgenerasjonen. Som i eldre Castlevania- og Metroid-spill kjempet og hoppet man seg rundt en labyrintisk 2D-verdener med gåter. Vår anmelder var en av de som syntes dette var skikkelig stas og gav spillet 8/10 da det kom ut.

Da en av våre utsendinger sist år fikk prøve seg på spillet på dette årets E3 var det ingenting som tydet på at utviklerne i Moon Studios hadde mistet det. Han så til og med for seg at mange som ikke likte det forrige spillet ville kunne like dette.

Overhalingen av spillets kampsystem kan også dra inn nye fans, samtidig som det ikke vil ødelegge moroa for de som kun ønsker å fokusere på hopp og sprett. Frihet til å spille akkurat som du vil er grunnstenen Moon Studios bygger The Will of the Wisps på, og resultatet ser ut til å treffe blink.

Les alt om E3 2019 på Gamer.no »

Siste fra forsiden