– Over hundre utviklere jobber nå på Titan

Blizzard setter alle kluter til på sitt kommende nettspill.

I et videointervju med Curse Entertainment (via IGN) forteller Blizzard-sjefen Rob Pardo at over 100 personer nå jobber på World of Warcraft-arvtageren, for øyeblikket kun kjent som Titan. Det ser likevel ikke ut som om vi får se hva Blizzard har pønsket på de siste årene med det første.

– Jeg vil ikke gi falske forhåpninger om at spillet er like rundt hjørnet. Det er et svært omfattende prosjekt, og det har fremdeles en lang vei igjen å gå før det kan slippes. Vi vet ikke enda når vi kan slippe mer informasjon. Akkurat nå er vi midt oppi utviklingsfasen, og jeg tror vi har over 100 folk på utviklingsteamet nå, forteller Pardo i intervjuet.

Titan skal skille seg fra World of Warcraft (illustrert).

Har vært i utvikling i om lag fire år

Det er en god stund siden vi hørte de første knystene om at Blizzard pønsket på en World of Warcraft-arvtager. I 2007 søkte selskapet etter nye ansatte som kunne bistå i utviklingen av et nytt nettspill. Siden den gang har informasjonsstrømmen vært laber, med unntak av lekkingen av arbeidstittelen Titan i 2010.

Faktisk vet vi så å si ingenting om hva dette egentlig er, annet enn at det er snakk om et massivt nettspill som skal skille seg fra World of Warcraft.

– Det er et annet spill. Vi føler det er viktig, både for våre utviklere og våre spillere, at vi leverer noe nytt som kan utvide deres spillopplevelser, fortalte Blizzards Paul Sams til VentureBeat i fjor.

Les også: – Pandaren-rasen er ikke bare søt og snill Les også: World of Warcraft mistet 1,1 million brukere

Siste fra forsiden