Over og ut for Microsoft Flight

Ingen videre utvikling for det nylig utgitte flyspillet.

Ifølge GameSpot har Microsoft stengt ned all videre utvikling på det nylig lanserte gratisspillet Microsoft Flight. Som en følge av dette vil flere innad i teamet bli sagt opp, mens andre flyttes over til andre roller i firmaet.

Microsoft Flight er knapt seks måneder gammelt, og er i hovedsak et gratisspill der spillere kan kjøpe til ekstra innhold, fly eller områder. I motsetning til Microsoft Flight Simulator har ikke spillet tatt sikte på å være kun for de mest ivrige flynerdene, slik at det også er mulig for nybegynnere å hoppe inn i cockpiten.

I samme åndedrag nevnte Microsoft at de også har stengt ned produksjonen på Project Columbia. Prosjektet var en prototype for Kinect der barn skulle få samhandle med lærerike og interaktive bøker.

Microsoft Flight flyr inn i solnedgangen uten mer innhold.

Flysimulatorkræsj for andre gang

Det begynner å bli skralt med produkter for ivrige flysimulatorentusiaster nå. Microsoft stengte også ned utvikleren bak den mer innfløkte og realistiske Microsoft Flight Simulator-serien i 2009. Vår egen Joachim Froholt fikk øynene opp for sjangeren selv for bare et par måneder siden, men følte også da at det nye Microsoft Flight ikke var noen fullgod arvtaker for den eldre Flight Simulator-serien.

Microsoft Flight fikk sin siste tilleggspakke for tre uker siden med Alaskan Wilderness. Pakken gjorde det mulig å utforske en stor bit av Alaska , og inneholdt også et nytt fly.

Les også: Intervju: – Den avanserte simulatoren ligger under overflaten Les også: Blogg: Bitt av flybasillen

Siste fra forsiden