Overlever du?

Snart mer innhold til Left 4 Dead.

Er du en av dem som har gått litt lei av Valves zombie-action Left 4 Dead? Da er det på tide å børste støvet av spillet ditt og gjøre deg klar for den første nedlastingspakken!

Nedlastingspakken, med navnet Survival Pack, åpner de to siste episodene i versus og tilfører en ny spillemodus, Survival. I Survival skal du, som navnet tilsier, overleve bølge etter bølge med zombier. I den offisielle L4D bloggen forklarer Kerry Davis og Scott Dalton fra Valve enkelte detaljer og spilldynamikk.

Spawn-tid for zombier i "Survival"

Survival har relativt korte runder på rundt 10 minutter, og tanken er at folk vil konkurrere seg i mellom om hvem som gjør det best. Derfor er det viktig å ha et godt samarbeid med lagkameratene og god kommunikasjon.

Sett i lys av det raske tempoet, er det ikke unaturlig at det drepes flere zombier enn gjennom en hel kampanje. Måten disse rundene spilles kan variere, fra å forsvare en posisjon, til å kjapt forflytte deg fra plass til plass mens du plukker med deg forsyninger. Uansett hvordan du spiller, så overlever du ikke alene.

Survival Pack kommer 21. april til PC og Xbox 360, og det beste av alt, det er gratis!

(Kilde: Neowin)

Siste fra forsiden