Ghostbusters med ny utgiver

På det tredje skal det skje?

Sony overtar utgiverjobben fra Atari.

Det nyeste spillet basert på Ghostbusters har hatt et turbulent forhold til utgivere. Først skulle det utgis av Vivendi, men ble droppet sammen med en rekke andre spill da Activision fusjonerte med Vivendi. Deretter ble spillet plukket opp av Atari, og det ble kunngjort at spillet skulle slippes 19. juni.

Overraskende nok har spillet nå skiftet utgiver igjen, litt over en måned før slippdatoen. Det er nå Sonys europeiske spillavdeling som skal utgi spillet i vår del av verden.

Utgivelsesdatoen er uendret, men bare for Playstation 3- og Playstation 2-utgavene av spillet. Hvordan det går med Europa-lanseringene til versjonene for Xbox 360, PC, Wii og DS er foreløpig usikker, men etter det Gamer.no kjenner til er det sannsynlig at Atari fungerer som utgiver for disse versjonene senere i år.

En tidligere uannonsert PSP-utgave er også på vei, men den blir ikke klar før flere måneder etter de andre Playstation-utgivelsene. Tidligere har Atari hevdet at spillet ikke var på vei til dette formatet, selv om det har gått rykter om det en stund.

Gamespot kan melde at den amerikanske utgivelsen av spillet går som før med Atari ved roret, og at alle utgaver (bortsett fra PSP) slippes i Statene 16. juni.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden