Paradox søker magikere

Kan du hjelpe dem å teste nytt strategispill?

Warlock: Master of the Arcane er et turbasert strategispill som foregår i verdenen fra Majesty-serien. Her får du spille som en mektig magiker som skal bygge et imperium og utkonkurrere de andre magikerkongene ved hjelp av både hærer og magi.

Rødt land er alltid et dårlig tegn.

Spillet skal komme i salg i løpet av andre kvartal neste år, men om du har lyst til å teste det før alle oss andre kan du søke om å få bli med på betatesten. Det gjør du ved å melde deg opp på betatestnettstedet til utgiver Paradox (hvor de forøvrig også ser etter folk som kan hjelpe dem å teste strategispillet Magna Mundi).

Warlock: Master of the Arcane ser ut til å låne elementer fra den populære Civilization-serien, men henter også inn typiske fantasy-elementer som forskjellige raser og, selvfølgelig, massevis av magi.

Et viktig element skal dessuten være hvilken gud du velger å alliere deg med. Spillet har åtte forskjellige guder, og alle gir sine tilhengere ulike fordeler. Men det er også mulig å ignorere dem alle, og forsøke å selv bli den niende guden i spillets univers.

Mer informasjon kan du finne på spillets Facebook-side.

Siste fra forsiden