Pass deg for Slender Man

Internettfenomen har blitt grøsserspill.

Grøsserfenomenet Slender Man har resultert i tonnevis av spillprosjekter hos indie-utviklere som har hoppet på Slender-trenden. Men få av dem har fungert like godt som det opprinnelige gratisspillet Slender: The Eight Pages.

Nå er skaperne av Slender: The Eight Pages tilbake, denne gangen med et kommersielt spill. Slender: The Arrival skal etter planen lanseres 26. mars, men allerede nå er det tilgjengelig for bestilling. Hvis du punger ut får du ikke bare spillet til en rimeligere penge, men umiddelbar tilgang på betaversjonen.

I utgangspunktet kommer spillet til Windows, men en OSX-versjon følger kort etter. Utviklerne vurderer også Linux, og både mobil- og konsollversjoner.

Her så det jo koselig ut.

Store forbedringer

Slender: The Arrival er en kraftig utvidet og forbedret versjon av det eksperimentelle originalspillet. Vi loves en omfattende historie å snuse opp, store miljøer å utforske og mange nye spillelementer. Som før er poenget å finne åtte ark, før den mystiske Slender Man finner og dreper deg. Problemet er bare at for hver side du finner, blir din overnaturlige fiende farligere og mer agressiv.

Du er helt forsvarsløs, og hvis du oppdager at du ikke er alene lenger har du egentlig bare ett valg: Å løpe. Det du absolutt ikke må gjøre er å stirre for lenge på det slanke beistet.

Utviklerne regner med at det vil ta et par timer å fullføre spillet. Mer informasjon kan du finne på det offisielle nettstedet. Du finner en liten teaser-film under artikkelen.

Les også: Anmeldelse: Home
Les også: Anmeldelse: Amnesia: The Dark Descent

Siste fra forsiden