Drep nazister som Captain America

Patriot med skjold

Propaganda-helt er klar for å kjempe i andre verdenskrig.

Captain Americas hensikter er ikke vanskelig å lese. Dette er en amerikansk helt, en patriot. Han debuterte som tegneseriehelt i 1941 og var faktisk en del av propaganda-apparatet under andre verdenskrig.

Liste seg litt.

Nå kan vi selv ta kontroll over mannen i rødt, hvitt og blått og bekjempe nazister. Sega har nemlig annonsert at de jobber med Captain America: Super Soldier, og at spillet kommer til Xbox 360, PlayStation 3, Wii, DS og PSP sommeren 2011.

– Vi jobber tett med rettighetshaver Marvel for å levere et produkt som spillere og tegneseriefans fortjener. Dette er et partnerskap vi er stolte av her hos Sega, sier Segas Gary Knight til Eurogamer.

Spillet er ifølge GameSpot basert på filmen Captain America: First Avenger, med skuespillere som Chris Evans , Tommy Lee Jones og Samuel L. Jackson. Det er ikke kjent om de får roller i spillet.

I Super Soldier kjemper vår helt mot sin erkefiende, naziagenten Red Skull. Det er midt under andre verdenskrig, og vi befinner oss i et gigantisk slottskompleks. Vi loves fiender som Iron Cross og medlemmer fra terroristgruppa HYDRA.

Selve gameplayet vil fokusere på nevekamper, med Captain Americas fantastiske skjold i hovedrollen. Plattformsekvenser vil også stå sentralt.

Spillet utvikles av canadiske Next Level.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden