Persona 4 Golden kommer endelig til Europa

Ventetiden er nesten over for den populære nyversjonen.

Persona 4 Golden har endelig fått en europeisk lanseringsdato, og aspirerende rollespillere kan allerede nå markere den 22. februar i kalenderne sine. Det er riktignok hele tre måneder etter at spillet dukket opp i amerikanske butikkhyller tidligere i høst, og åtte måneder etter japansk lansering, men i slike tilfeller er det ofte bedre sent enn aldri.

Persona 4 Golden er en revitalisert og forbedret PlayStation Vita-utgave av det som opprinnelig var et PlayStation 2-eksklusivt rollespill. I hovedrollen står en søvnig japansk by, hvor du i rollen som en nyinnflyttet student må utforske en rekke mord på heltid, bekjempe TV-monstre på nattestid og leve et sosialt liv om dagen. Persona 4 ble opprinnelig sluppet så sent som i 2009, og den gang fikk spillet strålende mottagelse av en samlet spillpresse. Skal vi tro amerikanske spillkritikere aspirerer også Vita-utgaven til høye karakterer.

Ved siden av generelle forbedringer vil Persona 4 Golden også kunne skilte med polert grafikk, en rekke nye hendelser og monstre, over halvannen ganger så mange stemmegitte replikker, online-støtte og ikke minst større frihet til å utforske spillets univers.

Denne nyheten kommer bare en drøy uke etter at ryktene om en nært forestående europeisk lansering av det Persona-inspirerte slåssespillet Persona 4 Arena dukket opp. Dette spillet har fremdeles ikke noen konkret lanseringsdato, men man skal ikke se bort ifra at de to spillenes slippdatoer kanskje henger sammen på en eller annen måte.

Persona 4 Golden lanseres eksklusivt for PlayStation Vita den 22. februar

Les også: Anmeldelsen av Persona 4 Les også: Endeleg Persona-slåssing i Europa?

Mange av de nye funksjonene og elementene i Persona 4 Golden.

Siste fra forsiden