PES 2021

PES 2021 blir kun en oppdatert variant av fotballseriens forrige spill

Konami flytter ressursene sine over på seriens nestegenerasjonsdebut.

Konami

Årets innslag i fotballspillserien eFootball Pro Evolution Soccer, også kjent som PES, blir en noe nedtonet affære sammenlignet med hva fans er vant til. I en melding på sine nettsider forklarer Konami at PES 2021 faktisk bare blir en «sesongoppdatering» til forgjengeren – PES 2020.

Spillere kan i all hovedsak vente seg oppdaterte lagoppstillinger, samt diverse mindre forbedringer fra fjorårets spill – alt til en lavere pris enn vanlig. Utvikleren tror likevel at PES 2021 vil levere spenning og moro som skal vare frem til lanseringen av seriens neste spill.

Satser på neste generasjon

Messi blir visst enda blankere i PES 2022. (Video: Konami)

Bakgrunnen for det reduserte PES 2021 er nemlig at Konami satser alt på utviklingen av seriens debut på nestegenerasjonskonsoller – som altså ikke kommer i år.

Med en overgang til Unreal Engine skal PES 2022 tilby bedre animasjoner og spillermodeller, fotorealistisk grafikk og bedre fysikk. Teamet lover også oppgraderinger for både myClub og Master League, men har foreløpig ikke delt noe om hva det er snakk om.

Som del av kunngjøringen delte Konami en kort teaser-video, som du kan se over. Utvikleren fortalte også at PES 2022 etter planen skal begynne testing midtveis ut i 2021. Deretter er planen å slippe spillet senere samme år.

Konami-kodens far er død.
Utviklerlegenden Kazuhisa Hashimoto ble 61 år gammel »

Siste fra forsiden